Rejser til Zakynthos

Du har flere muligheder for at komme til Zakynthos. Den meste almindelige og nemmeste måde at rejse til Zakynthos, er ved at købe en pakkerejse hos et rejseselskab der arrangerer rejser til Zakynthos. Flere og flere af de danske rejseselskaber har fået øjnene op for Zakynthos og er begyndte at sælge rejser til Zakynthos, derfor er mulighederne mange for at komme til Zakynthos.

At Zakynthos har din egen lufthavn gør det nemt og ubesværet at rejse til Zakynthos. Ved at vælge en charterrejse til Zakynthos med et dansk selskab kan du flyve direkte fra de fleste danske lufthavne direkte til Zakynthos. Er du bosiddende i det jyske kan vi anbefale at tage et kig hos Suncharter eller Aarhuscharter der alle har Zakynthos på programmet. Dette er begge rejseselskaber der sætter en dyd i at give en god service, og altid har danske rejseguider på destinationen. Rejser du derimod fra Sjælland er der ofte gode tilbud at finde hos SunWeb der har et stort udvalg af hoteller fordelt i alle de populære feriebyer på Zakynthos som f.eks. Tsilivi, Kalamaki eller Laganas.

En anden mulighed for at komme til Zakynthos er ved selv at stå for bookning af hotel og flybilletter. Denne løsning kræver en del mere arbejde end ved at booke en rejse til Zakynthos direkte hos et rejsebureau, tilgengæld kan man få det lige som man vil have det, og udvalget af hoteller og ferieområder er markant større, ved at arrangere sin egen rejse til Zakynthos. Ved at bruge forskellige søgemaskiner på nettet har du gode muligheder for at finde både billigt hotel og billige flybilletter til Zakynthos.