Rejser til Zakynthos

Mulighederne er mange for at komme til skønne Zakynthos. Den meste almindelige og nemmeste måde at rejse til Zakynthos, er ved at købe en pakkerejse hos et rejseselskab der arrangerer rejser til Zakynthos. Efterhånden har stort set alle de store rejseselskaber i Danmark pakkerejser til Zakynthos med et stort udvalg af hoteller til både romantisk parferie eller en badeferie med store poolområder til børnene.

Øen har sin egen lufthavn, hvilket gør det nemt og ubesværet at rejse til Zakynthos. Ved at vælge en charterrejse til Zakynthos med et dansk selskab kan du flyve direkte fra de fleste danske lufthavne direkte til Zakynthos. Er du bosiddende i det jyske kan vi anbefale at tage et kig hos Suncharter, Bravo Tours eller Aarhuscharter der begge har et fint udvalg af rejser og hoteller på Zakynthos. Dette er begge rejseselskaber der sætter en dyd i at give en god service, og altid har danske rejseguider på destinationen. Rejser du derimod fra Sjælland er der ofte gode tilbud at finde hos SunWeb eller Bravo Tours der har et stort udvalg af hoteller fordelt i alle de populære feriebyer på Zakynthos som f.eks. Tsilivi, Kalamaki eller Laganas.

En anden mulighed for at komme til Zakynthos er ved selv at stå for bookning af hotel og flybilletter. Denne løsning kræver en del mere arbejde end ved at booke en rejse til Zakynthos direkte hos et rejsebureau, tilgengæld kan man få det lige som man vil have det, og udvalget af hoteller og ferieområder er markant større, ved at arrangere sin egen rejse til Zakynthos. Ved at bruge forskellige søgemaskiner på nettet har du gode muligheder for at finde både billigt hotel og billige flybilletter til Zakynthos.