Laganas

Laganas er det største resort på Zakynthos. I Laganas findes et vildt og aktivt natteliv, og øens anbefales derfor til unge mennesker som ønsker et aktivt natteliv som fortsætter til langt ud på de små morgentimer. Langs strandkanten findes barer, restauranter og diskoteker. Ialt er der i laganas over 100 cocktail barer. Hvis du ikke er til det vilde natteliv, kan du dog finde hyggelige og stille restauranter i udkanten af byen.

Laganas har en lang fin lav vandet sandstrand som er meget børnevenlig. Ligesom ved Kalamaki er der ved laganas heller ingen former for vandsport på grund af skildpadderne. Hvis du er ung og har hang til både vildt natteliv og vandsport skal du dog ikke fortvivler. Dagligt går der gratis busser fra Laganas til St. Nikolaos beach, hvor der er et stort udbud af vandsports-aktiviteter. Stranden kan være meget tætpakket i højsæsonen, så hvis du ønsker at leje solparasol og solsenge må du tidligt op.

Hovedgaden i Laganas, Zakynthos

Det kan også være en god ide at tjekke lokaliteten på hotellet før du booker, da resorten er så stort at der godt kan være lang afstand til stranden fra de hoteller der ligger længst væk. Der er rige muligheder for leje af køretøjer samt at booke turer i byen.

Find gode tilbud på rejser til Zakynthos her

Dette resort anbefales til unge mennesker der ønsker en ferie med et aktivt natteliv, og som vil bo i en by der aldrig står stille.