Argassi

Ferie byen Argassi er med dens beliggenhed langs med stranden, og kun 3-4 km syd for Zakynthos by blevet en meget populær turist by, som er under konstant udvikling. Tempoet i Argassi er forholdsvis roligt og ville være et godt valg for børnefamilie der ikke har behov for et hektisk natteliv som i f.eks. Laganas. Der er dog stadig muligheder for at feste til langt ud på natten på en af byens hyggelige barer.

Byens hovedgade, som ligger parallelt med stranden består er mange fine butikker, restauranter, taverner og cafeer. Som I de fleste andre turistbyer på Zakynthos er det primært turistbutikker her er at finde, og skal man på den store shopping tur anbefales det derfor, at tage den korte tur indtil Zakynthos by

Stranden ved Argassi er ret smal flere steder, og i højsæsonen kan det være svært at få en liggestol da antallet er begrænset. Er ens eneste største formål med ferien at ligge på stranden og nyde den bagende sol, ville et bedre alternativ være Kalamaki eller Tsivili, som har noget større strande. Vandsport er tilladt ved Argassi, så her vil du have mulighed for at få gang i adrenalinen og prøve kræfter med mange forskellige vandsports-aktiviteter.

Den hyggelige hovedgade i Argassi
Hovedgaden i Argassi, Zakynthos

Er man til gå- og vandreture ligger Zakynthos højeste bjerg Skopos (758 over havets overflade) lige bag byen. Fra toppen er bjerget er der en betagende udsigt over Zakynthos by og resten af øen. På vejen mod toppen har du mulighed for at beundre de mange flotte blomster og sommerfugle. Husk at få rigeligt med væske med til turen.